Mikor indítják meg?
Értem, akkor ennél is kórháza válogatja... nekem minden nap volt, a szobatársamnak pedig pont azért repesztettek burkot mert zavarosnak látták a magzatvizet.
Kicsit erősnek érzem csesztetni a kérdezőt amiért aggódik, amikor ekkora különbségek vannak országon belül is. Az egyik orvos ezt látja biztonságosnak, a másik meg azt, teljesen különböznek a kórházi protokollok, és így legyen nyugodt az ember egy érzelmileg ennyire felfokozott helyzetben. Továbbra sem bánom hogy az én orvosommal meg lehetett beszélni hogy szeretnék indítást, és kérdező neked is azt tanácsolom hogy próbálj meg beszélni hétfőn az orvossal ha addig nem indul, és már nagyon kivagy. De hátha beindul hétvégén magától :)
14 es: illene már ilyenkor magzatvizet nézni,de semmi... fertozest is okozhat.
A dokik egyik műszakrol a másikra tologatjak a kismamakat, és ezzel együtt a felelősséget is. Mást meg indítanak 39 hetesen kamu indokkal,csak mert az osztalyvezetohoz jár maganba...
Köszönöm kedves utolsó,talán már megindult valami,de nem az igazi,ma látszódott először az nst-n hogy alakul vmilyen fájás. Tényleg lelkileg oda vagyok,már azt is megkaptam ellett számolva a dátum,de nem. Úgy érzem minden egyes nappal nő a kockázat eselye.
Mit nem adtam volna érte, ha nem indítják meg a szülést, csak mert 41+3 voltam. A világon semmi nem indokolta, minden eredmény jó volt, dehát a protokoll a lényeg...
Örülj neki, hogy békénhagyják a babádat. Teljesen normális dolog a terminus túllépése. Külföldön a túlhordás is, ami 42. héttől van. Csak itthon csinálnak úgy, mintha az a baba nem is az anyaméhben lenne, hanem kb. kínzókamrában.
Bent nem marad, ne aggódj. Fölöslegesen riogatod magad avval, hogy ez milyen veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!