Van még itt, aki babát remél az éjszakai fronttól? :)
Figyelt kérdés
Ma voltam NST-n, az orvosom mondta, hogy előre fél, hogy mi lesz itt éjjel, hidegfrontkor mindig a fél világ megszül. Lassan indítani kell a babám, nagyon örülnék, ha magától bújna ki. Még valaki hasonlóan?2023. szept. 13. 14:52
12/20 A kérdező kommentje:
Én nem, és a mai NST sem mutatott semmit. Szerintem ebből kedden indítás lesz. 😔 De ha bárki visszaír, hogy vele mizu, nektek szurkolok tovább!
2023. szept. 15. 12:26
13/20 anonim válasza:
Azóta valaki? Jövő héten lejár a terminem. Félek az indítástól,nem tudom mi a folyamata
14/20 anonim válasza:
Nekem is, jövő hét csütörtökön 😊
Nálunk front van (Vajdaság)
15/20 A kérdező kommentje:
Nálunk is front volt hétfő éjjel, és ki is bújt a babám pont indítás előtti éjszaka. 😍
2023. szept. 19. 18:45
16/20 anonim válasza:
Gratulálok kérdező, boldog babázást kívánok! :)
1-es voltam.
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, biztosan meglesz! 😊 Sok sikert mindenkinek, aki még várja a babáját!
2023. szept. 20. 08:28
19/20 anonim válasza:
Szeptember 29, végül indítottak,40+3-ra,mert első kettő is közel 4,5 kg volt,és féltek hogy a harmadik is nagyobb lesz, ő végül 3700 lett 😊
(Vajdaság)
Mindenkinek boldog babázást ♥️♥️
20/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok, sok boldogságot! ❤️
2023. okt. 16. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!