Ezek még csak jóslók?
Sziasztok 36+5 napos terhes vagyok.
3 napja alhasi fájdalmaim vannak
Rengetegszer keményedik a hasam
Néha a derekam is fáj
Megy a hasam is...
Szülés jele ?
Mivel mar a vege fele vagy, minden lehet a szules jele, a kerdes csak az, mikor fogsz tenylegesen szulni.
Ilyenkor, ha jonnek a joslok, zuhanyozz le meleg vizben, aztan pihenj le. Ha elmulik, akkor biztosan joslo.
Engem eros joslok ellenere is inditottak a 41. heten.
Az, hogy itt faj, ott faj, elofordul.
A lenyeg az, hogyha van valami rendszer a fajasokban (pl 5 percenkent faj, kezdetben 10-20 masodpercig) es nem mulik el a viz, pihenes hatasara, sot, erosodik, akkor az mar nem joslo.
2-es valszomban nem voltam talan egyertelmu, szoval nem az a lenyeg, hogy 5 percenkent jojjenek a fajasok, lehet, hogy lesz egy fajasod, a kovetkezo meg 3 ora mulva, csak az a lenyeg, hogy x idonkent x masodpercig tart, aztan elmulik. Ez a joslofajas illetve ez lesz majd a rendes is.
Az, ha folyamatosan faj a hasad alja, nem joslo.
Görcs is jelentkezik...
Megyek veszek egy meleg zuhanyt .. akkor ha nem múlik el tőle akkor szülés jele?
A lényeg hogy megvolt a betöltött 37-ik hét.
Gratulálok, jó egészséget nektek 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!