Mennyire vagyok bunkó egy 10-es skálán?
32 hetes kismama ismerősömet kérdeztem, hogy tényleg olyan bunkó-e a dokija, mint ahogy a kórházas csoportban írják. A poszt lényege az volt, hogy az uh-n sokáig vizsgálta a doki a kisbabát és anyuka kérdezte, minden rendben van-e, a doki meg flegmán válaszolt… na én itt ennél a résznél leragadtam és el akartam ezt a sztorit küldeni neki, hogy valóban ilyen-e ez a doki?
Aztán persze én, mint aki nem tud olvasni, az általam elküldött posztban szerepelt olyan mondat is, hogy a hölgyike előző terhességénél majdnem a doki miatt halt meg a baba is meg anyuka is… és én meg telibe betoltam az arcába.
Aztán jól beparázott tőle… mennyire vagyok bunkó?
Szerintem sokan bunkónak gondolnának, igen. Én nem, mert én lazább vagyok ilyenekben. Egyrészt, nem szándékosan csináltad, másrészt meg örülnék is, hogy kaptam egy ilyen infót róla, még mindig el tudom dönteni, hogy mit kezdek vele.
Azt viszont nem teljesen értem, hogy miért küldted el, gondolom a kíváncsiság hajtott. Ha választott orvosa, akkor ő nyilván nem tartja bunkónak, tehát azt eleve nem mondaná, hogy persze, egy f@sz, azért járok hozzá.😂
Meg elvileg, ha nem magán kórházban szül választott dokival, akkor amúgy se nála szül. Nem érinti, hogy majdnem meghalt nála más babája.(Amúgy ilyen rémsztorit kb.mindenkiről lehet találni, amikor orvost kerestem, tapasztaltam. Akárhányszor azt éreztem, hogy na, most végre megtaláltam az igazit, csupa pozitív értékelés, tuti belefutottam róla egy horror sztoriba.)
Engem az fogott meg, hogy makdnem meghalt a babája mégis odajár az az aki írta
Amúgy nem vagy bunkó
4 gyereket szültem..
Pontosan tudom hogy minden orvosnak van necces sztorija..
Ehhez nem kell rossz vagy bunkónak lenni és a szülők is gyakran hajlamosak màst hibàztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!