Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van még fizetős császár...

Van még fizetős császár államiban?

Figyelt kérdés
Amikor nincs konkrét eü ok, csak úgy...el lehet még intézni?
2023. aug. 4. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%

Nekem a császárra ment rá majdnem az életem, sőt, több ilyen nőt is ismerek.

Bizonyíthatóan műhiba történt mindannyiunknál.

Hivatalosan nem lehet, de fű alatt, ha végig magánba jársz és megtoldod 2-300 ezerrel a végét akkor elintézi neked a doki. Bár így is majnem annyi lesz a végösszeg mintha magánban szülnél.

2023. aug. 5. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Az 5. nagyon pontosan leírta. Persze, szuper úgy állni hozzá, hogy a nő teste magától is képes a szülésre, stb, de higgyétek el, SENKI nem akarja vállalni a felelősséget, mikor egy szülés során rosszra fordulnak a dolgok. Láttam és már őrjöngő kismamát befuccsolt otthoni szülés után, aki utólag már kikérte magának az szakszerű ellátás hiányát (amit ő választott). Ugyanúgy, ahogy orrvérzésig császárellenes anyukát is, aki a második szülése után már fel volt háborodva, hogy császárral megelőzhető lett volna az oxigénhiány...
2023. aug. 16. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!