Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fog meg valaki 2009 juniusban...

Fog meg valaki 2009 juniusban szulni az Uzsokiban?

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ott fogok, de kicsit hamarabb, márciusban.
2009. jan. 1. 00:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én június 12-re vagyok kiírva, ott fogok szülni.

2009. jan. 7. 10:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia! megkerdezhetem, hogy ki az orvosod? Elso baba lesz?Hogy erzed magad?

Ne haragudj, h igy lerohanlak a kerdeseimmel, de sajnos nincs sorstarsam az ismerosi korben es jo lenne valakivel beszelgetni :-) En amugy junius 4-re vagyok kiirva.

2009. jan. 9. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat, a masodik valaszolonak szantam a kerdeseimet ;-)
2009. jan. 9. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs gond, szívesen válaszolok.

A dokim Dr. gerencsér Géza, de a magánrendelésére járok. A laborok és a szülés lesz az Uzsokiban. Személy szerint nagyon meg vagyok elégedve az orvosommal, kedves, türelmes és ami problémával 2008 áprilisában hozzáfordultam, megoldotta, egy kicsit neki is köszönhetjük a babát :) Az Uzsokiban volt egy nőgyógyászati műtétem, még augusztus elején. Akkor a nővérek, szülésznők nagyon kedvesek voltak, tehát rosszat sem az intézményről, sem a doktorról nem tudok írni (szerencsére) :)

Amúgy, ha itt, a honlapon rákeresel az Uzsokira, találsz olyan kérdéseket, amik a kórházról és a személyzetéről szólnak. De hozzám is nyugodtan fordulhatsz :)

És, mielőtt elfelejtem: június 12-re várjuk a babát :D

Üdv: Timi

2009. jan. 9. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Igen én is ott szülök 2009.06.04.-re vagyok kiírva :-)!

Fogadott orvosom nincs,marad az ügyeletes.Remélem nem csalódom.30 hetes kismami

2009. márc. 19. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!