1 hete császároztak és még mindig ugyanúgy rettentő módon fáj a hegem. Húzódik és szúr, megkeseríti mindennapjaim. Kórházban második nap jobb volt már,de itthon vissza tért a fájdalom. 1 hét után ez mennyire normális?
3
Van egy egy hetes babád meg egy 20 hónapos gyereked.Jó felelőtlen vagy ha hőemelkedéssel főleg majdnem lázzal nem mész orvoshoz, mert ha valami olyan gond van, akár el is veszíthetnek a gyerekeid! Irány a doki.
4 hónapja szültem császármetszéssel, ugyan ezekkel a tünetekkel nekem 40°lázam volt. Mellgyulladás okozta és nekem is volt csomó a mellembe ami hetekig benne volt aztán elmúlt. Zuhany alatt maszírozgasd hiába fáj. A seb nekem 2 hétig durván fájt szóval ezis normális viszonylag
De Ha nem javulsz, minden képpen orvos.
Nem gondolom magam felelőtlennek,mivel ezt a kérdést reggel 8-kor írtam ki és délután 2-kor jött a szoptatási tanácsadó. Ha Ő is inkább kórházat tanácsol és ha nem lettem volna jobban, még aznap kórházba mentem volna,de gyanakodtam hogy begyulladtak a cickók,mert fájtak. A tanácsadó szerint ezt csak kezdődő gyulladás és még hamar "elkaptuk". A gyulladáscsökkentő gyógyszer és az általa mutatott masszázs segített.
Jól vagyok, ma már nem kellett szedjem a gyógyszert.
Ismeretlenül meg ne degradálj engem, "kedves" válaszolók. Míg én normális stílusban írok/kérdezek,addig én is elvárnám azt...
Akinek meg nem inge ... Annak köszönöm.
13 vagyok.
Örülök, higy minden rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!