Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1 hete császároztak és még...

1 hete császároztak és még mindig ugyanúgy rettentő módon fáj a hegem. Húzódik és szúr, megkeseríti mindennapjaim. Kórházban második nap jobb volt már,de itthon vissza tért a fájdalom. 1 hét után ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
37-38 között van állandóan a testhőm, ráz a hideg, tompa vagyok. A hegemmel minden oké,semmi fertőzésre utaló jel nincs, viszont a jobb cicim csomós és fáj, lehet ettől vannak ilyen tüneteim. Ti mit tennétek a helyemben?

2023. júl. 4. 08:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
A láz lehet a tej belovellestol (nekem attól volt) vagy a mellgyulladastol de muszáj ilyen esetben bemenni hogy megvizsgáljanak mert bent ragadhatott akár mehlepeny darab vagy elfertozodhetett a seb.
2023. júl. 4. 11:47
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

3

Van egy egy hetes babád meg egy 20 hónapos gyereked.Jó felelőtlen vagy ha hőemelkedéssel főleg majdnem lázzal nem mész orvoshoz, mert ha valami olyan gond van, akár el is veszíthetnek a gyerekeid! Irány a doki.

2023. júl. 4. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon valószínű, hogy egy mellgyulladas lesz a ludas, DE! barmilyen műtét utan fellépő hoemelkedes,laz, ami raadasul rosszullettel parosul, azonnal korhaz! Ferj haza, te pedig indulj, nem jatek! Remélem, minden rendben lesz veled! Irj majd azert.
2023. júl. 4. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Semennyire. Menj kórházba!
2023. júl. 4. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

4 hónapja szültem császármetszéssel, ugyan ezekkel a tünetekkel nekem 40°lázam volt. Mellgyulladás okozta és nekem is volt csomó a mellembe ami hetekig benne volt aztán elmúlt. Zuhany alatt maszírozgasd hiába fáj. A seb nekem 2 hétig durván fájt szóval ezis normális viszonylag

De Ha nem javulsz, minden képpen orvos.

2023. júl. 6. 19:51
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem gondolom magam felelőtlennek,mivel ezt a kérdést reggel 8-kor írtam ki és délután 2-kor jött a szoptatási tanácsadó. Ha Ő is inkább kórházat tanácsol és ha nem lettem volna jobban, még aznap kórházba mentem volna,de gyanakodtam hogy begyulladtak a cickók,mert fájtak. A tanácsadó szerint ezt csak kezdődő gyulladás és még hamar "elkaptuk". A gyulladáscsökkentő gyógyszer és az általa mutatott masszázs segített.

Jól vagyok, ma már nem kellett szedjem a gyógyszert.

Ismeretlenül meg ne degradálj engem, "kedves" válaszolók. Míg én normális stílusban írok/kérdezek,addig én is elvárnám azt...

Akinek meg nem inge ... Annak köszönöm.

2023. júl. 8. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:

13 vagyok.

Örülök, higy minden rendben :)

2023. júl. 9. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!