Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megbotránkoztató kérdésemre...

Megbotránkoztató kérdésemre kaphatok választ? Aki "elintézte" a császárt, mennyit fizetett érte? Mi volt az ok, hogy kérted? Őszintén!

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%

A kérdés nem megbotránkoztató!

Ismerősöm most szeptemberben szült így, mert nem akarta, hogy "fájjon".

Szerintem ez teljesen egyedi, és nem ítélek el érte senkit, ő így érezte magát biztonságban. Az biztos, hogy erre nehéz orvost találni (bár lehet) és elég vastag pénztárca kell hozzá (min.150 ezertől indul úgy hallottam)

2010. okt. 13. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Édesanyám is kérte a császárt.De neki is orvosi papirja van róla hogy nem szülhetett hagyományos uton.CSipőficam és keskeny csipő miatt. S ha lett volna tesóm,akkor anyum tolószékbe is került volna ezt megmondta a dokink.(én is nála szültem a lányom)

S ne higyétek hogy a nődokik felesége kikéri magának a császárt! Az én nődokim felesége egy nagyon aranyos nő,ikreik vannak s TERMÉSZETES úton szülte őket kb 30éve...Én nem értem volna császárt semmilyen okból.Igy utólag visszagondolva se.

2010. okt. 13. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!