Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most olvastam, hogy lehet,...

Most olvastam, hogy lehet, hogy le kell venni a gyürűt szülésnél, és ha már nem tudom, akkor mi van?

Figyelt kérdés
eddig azért nem vettem le mert még simán lehuztam,de egyik napról a másikra,bedagadtak az ujjaim,és sehogyan sem tudom leszedni!
2008. dec. 29. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
en mikor szultem a gyurut nem kellet levennem de a fulbevallot azt ki kellet venni!
2008. dec. 29. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha be vagy dagadva, akkor is próbáld meg levenni, nem a szülés miatt, hanem a vérellátásért. Nekem egy félórás hideg vizes kézáztatás után sikerült.
2008. dec. 29. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Az van hogy hamarabb kellett volna levenni
2008. dec. 29. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:

en mar 28. heten levettem, mert süsü vagyok, es tudtam, hogy el fogom felejteni.

szappanosviz esetleg segithet, vagy kremezd be, esetleg aztasd be.

konnyu szulest, es boldog uj evet!

2008. dec. 30. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét szülésemnél le kellett venni a gyűrűmet, és az órámat is(Más ékszert nem hordok). Mondjuk nekem szerencsére nem dagadt be az ujjam.

Gondolom egy kis szappanos víz segíthet, de minél hamarabb próbáld meg.

Sok sikert, könnyű szülést neked.

2008. dec. 30. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia,én Győrben szültem.3 gyűrű,2 nyaklánc és 4 fülbevaló volt rajtam és a kutyát se érdekelte.Az is igaz,hogy még a vajúdás alatt is le tudtam volna szedni a gyűrűket,mert nem dagadtak be az ujjaim.Tehát ne aggódj,szerintem nem veszik ezt olyan szigorúan.
2008. dec. 30. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!