Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben pisilés/kakilás?

Szülés közben pisilés/kakilás?

Figyelt kérdés
Volt, hogy valaki az erőlködéstől odapislit/kakilt?

2023. ápr. 30. 18:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
Na igen, itt szoktak azok a válaszok lenni, hogy” igen na ès “ez teljesen megszokott” a szülèszorvosnak szülèsznônek nôvèrnek mindenkinek màs szèkletèt nèzni làtni szagolni de ugyanezek a nôk nem vàrjàk aztàn el a fèrjüktôl hogy pelenkàzzàk a sajàt gyreküket mondvàn hogy nincs hozzà gyomra nem bírja öklendezik a sajàt gyereke szèkletètôl:) szerintük ez így normàlis
2023. ápr. 30. 21:39
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Most azt félretéve, hogy igenis elvárom a férjemtől a pelenkázást/fenéktörlést/biliürítést ugyanúgy, azért az orvosi személyzet egy kicsit más tészta. A férjemtől azt sem várnám el, hogy felvágja a hasam és kivegye a vakbelem, ha arról lenne szó, de az erre szakosodott orvostól igen.
2023. ápr. 30. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
12! Jesszus, ne keverd a szezont a fazonnal. A szag, a làtvàny ugyanaz mindkettônek nem orvosi diploma kèrdèse.
2023. ápr. 30. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Nekem végül császár lett és nem volt kitolás, viszont előtte kaptam beöntést, az is érdekes volt hogy nem tudtam utána lezuhanyozni, csak nedves kendőztem. A burokrepesztés után a magzatvíz szagára nagyon emlékszem, mint a tészta főzővize.
2023. ápr. 30. 22:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11-es!

Ha nem is ez a normális, de gyakori, benne van a pakliban, és nem is tudsz ellene tenni.

Akkor mégis mi lenne jó megoldás szerinted? Minden nő húzódjon be egyedül egy barlangba szülni, mert undorító? :)

És pl. a dajkanénik is találkoznak néha utána néhány kakival (a bölcsődei dolgozókról nem is beszélve), szerinted ők rózsaillatúnak érzik? :)

És ehhez egy férjnek semmi köze...

2023. ápr. 30. 23:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert nem láttam mi zajlik ott lent. Hidd el, hogy ez abban a pillanatban picit sem fog foglalkoztatni.
2023. ápr. 30. 23:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Pisi volt, de nagyrészt megfogta a bugyimba a magzatvíz szivárgása miatt beletett betét. A kaki még a tolófájások előtt kijött. A nővéremnél az is volt, mert a beöntés után túl hamar jött ki a WC-ről. Nem szólt miatta senki sem.
2023. máj. 1. 00:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Én pl nem kaptam beöntést mert hírtelen császárom lett... Műtét közben minden is volt, de hogy tartottam volna vissza amikor sokáig a kislábujjam se tudtam megmozdítani. Teljesen természetes dolog.
2023. máj. 1. 04:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Most ez lehet hülye kérdés, de amikor már folyik a vajúdás pl otthon, el szabad memni kakilni, ha kell ha lehet?
2023. máj. 10. 21:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha vajúdás közben kakilás érzésed van az már azt jelenti hogy a babát nyomod ki.

Akkor már régen a kórházban kellene lenni...

2023. máj. 10. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!