Magán szülészeti klinikákról vélemény? Róbert Károly vagy Maternity?
A Róbert Károlyról tudok nyilatkozni. Volt azért ott is 1-2 érdekes beszólás, de szerintem csak rossz napjuk volt mert amúgy mindenki kedves volt.
Nagyon, értsd, NAGYON akarták (az orvosigazgató főleg) hogy természetesen szüljek, de esélytelen volt, nem tágultam, gyerek nyakán 2* az amúgy is rövid zsinór, nem is tudja a méhszájat belülről nyomni.
Szerencsére "csak" kb 22 óráig próbálkoztunk, majd egy gyors császár ahol mindenki szuper volt, nekem jó élmény volt az egész, ez COVID alatt volt de még akkor is foghatta apuka és egy picit együtt is lehettünk utána. Kaja nagyon jó volt, nővérek rendesek, kérdezni mindig lehetett.
Én kifejezetten örültem hogy hamar hazajöhettünk, gyorsan gyógyultam itthon, bár, a benti ágyakat azért visszasírom, nagyon szuperek voltak (háttámla- és lábemelősek).
Összességében jó élmény volt, bár főleg a fogadott dokim miatt választottam.
10 hónapja szültem a Róbertban ügyeletben, 3.5 óra alatt kint volt a baba gátvédelemmel. Szuper szülésznőm volt, nagyon törekedett rá, hogy sérülésmentes legyen a szülés.
Az ott töltött 3 éjszaka jó volt, mindenki kedves volt, a fürdő első osztály (államihoz képest ahol feküdtem bent terhesség alatt) és a kaja is príma volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!