Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után normális a bűzös...

Szülés után normális a bűzös folyás amihez csípő,érzés társul?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szülés után vagyok, 4.-5.napon jelentkezett a bűzös folyás és csipő érzés is társul hozzá mikor kifolyik(bocsánat) vagy hogyha nem tudok egyből betétet cserélni.

A bűzös a tudom, hogy normális, de a csipő érzés??? Hasam nem fáj egyátalán, lázas nem vagyok, egyedül ott lent fáj még. Másnál is volt ilyen? Irtam a dokimnak még nem valaszolt. Szülésnél kaptam antibiotikumot is. Negatív volt minden kenetem

#vérzés #szülés #Bűzösfolyás
2023. ápr. 2. 21:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A bűzös folyás sem normális, direkt fel is hívták rá a figyelmet nálunk mielőtt hazaengedtek a kórházból. Mármint nyilván nem rózsaillatú, de nem is különösebben büdös, ami kifolyik, inkább édeskés szagú, mint bármi más. Elvileg ez a normális. Ha meg csíp, az meg főleg nem jó.

Menj be az ügyeletre, ha a saját orvosod nem foglalkozik veled, ez nem játék.

2023. ápr. 3. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálam a méglepény egy darabja bentmaradt. Hazaengedtek vele mondván, hogy valószinûleg ki fog ürülni magától (persze jártam kontrollra). És tényleg ki is esett magától kb. egy hét múlva. Mielôtt távozott volna, az elôtte levô 2-3 napban volt bûzös csípôs folyásom. Úgyhogy mindenképp nézesd meg, nincs-e nálad is bennmaradt méhlepény darab.
2023. ápr. 4. 09:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Valami hír?
2023. ápr. 7. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!