A védőnő szerint akiknek nincsen jósló fájásuk, nehezebben szülnek, mit gondoltok erről, nektek hogy volt?
Tegnap a védőnőm említette. Nektek volt jósló? Akiknek nem volt, tényleg nehezebben szültek, indult meg a szülés?
Nekem ritkán szokott lenni olyan érzésem mintha menstruáció előtt lennék, és még fog jönni érzésem van. Bocsi ha értetlenül írom, máshogy nem tudom megfogalmazni. Ez a jósló fájás?
Köszi ha megosztod a tapasztalatod.
Nagyon sok jóslóm volt, átlagos szülésem volt.
Egy barátnőm azt mondta a jóslóim miatt, hogy biztos napokon belül megindul, neki egyáltalán nem volt és indították a szülést 39 hetesen (most nem emlékszem kevés magzatvíz vagy méhlepény állapota miatt) de gond nelkül megszült ő is, jósló nélkül.
Soha nem voltak jóslófájásaim. Jobban belegondolva, normál fájásaim sem igazán: az elsőnél abszolút nem voltak, amikor fájt, azok már tolófájások voltak. A másodiknál a derekam fájt nagyon, azért mentem be a kórházba. A beérkezéstől számított 1,5 órán belül megszültem (farfekvéses, lábtartással, hüvelyi szülés). A harmadikkal meg éjfélkor ébredtem, hogy pisilni kell, elfolyt a magzatíz, fél 1-kor ébresztettem apát, 1 óra körül beértünk, negyed 2-kor kint volt a kiscsaj.
Szóval nálam pont az ellenkezője volt igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!