Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nőtt a magzati elhalás az...

Nőtt a magzati elhalás az oltás óta?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akik beoltatták magukat, azoknak a babáinál magasabb lett a magzati elhalás? Sok negatív hatása van az oltásoknak. A magzatokra nézve mit mutatnak a statisztikák?
2023. febr. 17. 19:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Oltott vagyok, fél évre az oltás után estem teherbe. A gyerekem 1 hónapos, gyönyörű és egészséges.
2023. febr. 17. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a természrtes ikerterhességek száma nő.

Nálam mindenhol ez az első kérdés, amivel kezdenek, ha kiderül ikreket vàrok ( egészségügyi berkekben)

2023. febr. 17. 20:38
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 8 év után, a 3. Pfizer után sikerült teherbeesni, előtte soha.

Akkor ez mit jelent? Semmit. Mert nem vagyok olyan hülye, hogy az oltással hozzam összefüggésbe akár a jót, akár a rosszat.

2023. febr. 17. 21:05
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Terhesen oltattam magam, babám is és én is egészségesek vagyunk.

Ellenben sajnos van valakim, aki terhesen covidban hunyt el.

2023. febr. 17. 21:39
 15/19 anonim ***** válasza:
98%
Majdnem egy éve próbálkoztunk teljesen eredménytelenül, amikor mindketten oltattuk magunkat a férjemmel. Akkor még az volt az ajánlás, hogy 2 hónapon belül ne tervezzünk babát, így azt kivártuk. Utána az első ciklusomban összejött és született egy gyönyörűszép, egészséges kislányunk. Én néha inkább viccesen azt jegyzem meg, hogy tuti volt valami nemzést elősegítő cucc az oltásokban, mert nagyon sok párt ismerünk akik hasonlóan jártak. Persze bizonyára csak véletlen.
2023. febr. 17. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Oltva voltam előtte is, terhesen kaptam a 3. adagot. Fél éves múlt mind a ketten jól vagyunk.
2023. febr. 18. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Terhesség alatt kaptam meg a 2 oltást, egészséges a már 1 éves fiam.
2023. febr. 18. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

A masodik oltas utan estem teherbr ket honappal.10 honapos a fiam,es egeszseges kisfiu.

Covidosan viszont elment egy babam...pont akkor lett pozitiv a terhessegi tesztem mint a covid tesztem...nagyon rosszul voltam,gyógyszereket is muszaj voltam szedni(nem tudom a covid miatt,vagy a gyogyszerek miatt,vagy mas miatt,de elhalt a magzat)

2023. febr. 18. 22:04
 19/19 anonim ***** válasza:
18 vagyok..rosszul fejeztem ki magam...covidos voltam,a terhessegi tesztem pedig a betegseg kozepen lett pozitiv...3 het mulva mentem orvoshoz,8 hetes terhes voltam,de nem élt a magzat akkor már.
2023. febr. 18. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!