Hogyan mutathat egy előre leegyezett random CTG fájásokat, amikor még a kismama nem érez semmit?
Figyelt kérdés
EZ ennyire véletlen, hogy na pont most indulgat be a szülés, amikor megyek CTG-re , vagy a méh már több napon keresztül gyakorol, csak abból a kismama nem érez még semmit? Nekem sem az elsővel, sem most (39 hét) nincsenek jóslóim, és tök érdekesnek tartom, amikor azt olvasom, hogy CTG-ről már nem engedték haza a kismamát. Vagy ezek már általában a szülés napjára kiirt CTG-k szoktak lenni?2023. febr. 13. 12:14
1/4 anonim válasza:
Èn most èrtem haza nst-ről,ès volt ott 1kismama.Mutatta a gèp a fàjàsokat,odaadtàk a kiskönyvet neki.Közbe megkèrdeztèk tőle ès mondta,h.èrzi a fàjàsokat.Ìgy őt behìvtàk vizsgàlatra.Ő is bent maradt a kòrhàzban màr.Nem tudom,hogy hàny hetes volt.
2/4 anonim válasza:
Gondolom a műszer érzékel olyan összehúzódásokat, amikből a dokik már tudnak következtetni a folytatásra, de a kismama még nem érzi. Nekem az első szülésem indított volt, bekötötték az oxit, valamivel később ránéztek a ctg-re és kérdezték, hogy ezt én nem érzem? A gép már mutatta, nálam semmi. Burokrepesztés után, na azokat már éreztem…
3/4 anonim válasza:
Alapvetően nem fájást mutat, hanem méhtevékenységet. Ez alapban mindig van. Az intenzitás és az időköz, amilyen gyakran jelentkezik, enged következtetni arra, hogy már jósló vagy akár igazi fájás lehet.
4/4 anonim válasza:
Nekem mutatott már szülés előtt 3 nappal. Nekem sok jóslóm volt és keményedésem, így azt hittem ez is csak az.
Előtte ezeket nem mutatta a gép, szóval valószìnűleg már az igazi előszele volt.
De nem volt magas érték így hazaengedtek. Másnap kezdett izgi lenni, de csak 3.nap volt a tényleges szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!