Milyen érzés a fájdalom császár után? Hogyan kell elképzelni?
Hallottam olyat, hogy "csak húzódik" a seb.
Vagy fájó, nyilalló, lüktető?
Mire lehet számítani?
Ahogy írták, kb mintha késsel hasítanának a friss varratba. Ráadásul ugye a babádhoz is sokat kell kelni a kórházban, hát az engem kicsinált, az első felállás után csak rosszabb lett kb 48 órán át, mert valamiért mindig pattogni kellett. Emlékszem eléggé ki voltam akadva mert mondták hogy jaj az első felállás a legrosszabb, hát nekem utána egyre pokolibb lett.
Aztán letelt 48 óra, haza is jöttünk (magánkórház), a kocsiúton sírtam magamban, úgy fájt minden bukkanó, DE aznap este és másnap reggel rohamosan javulni kezdtem, 4. Napon már sétálni is voltam (a babának még hideg volt), 5.-6. napon pakolászni is tudtam simán, tiszta energikus voltam, mintha semmi se történt volna.
Nagyon sokrétű lehet a javulás, szerintem nekem az is segített higy a terhességem utolsó percéig rengeteget mozogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!