Hogy működik pár dolog a fogadott orvossal?
Hát szerintem ez mindenhol máshogy van, de a saját tapasztalataimat le tudom irni
Először is szüléshez nem lehet orvost fogadni, csak magánklinikán, viszont pl.szobatársamnak program császárja volt és azt viszont a saját dokija csinálta, ugy irta ki direkt hogy ő legyen ügyeletben
Nekem is volt orvosom akihez a terhesség alatt jártam, hozzá havonta mentem, méhszáj vizsgálatot csinált meg ultrahangot
A vérvételekre, a 3 genetikai uh.-ra meg az nst-re jártam sztk.-ba.
Szülés után a 6 hetes kontrollra is a saját dokimhoz mentem magánba
Nála pl.alkalmanként 20 ezer volt a vizsgálat
Azt hogy kinél szültem azt meg a záró jelentésemben találtam meg.
Sziaa..
Igen van okyan mikor elmész magánorvoshot de pl a vérvetelt a kórházba csinálják.Ha van magándokid nem hiszem hogy sztk-s doki is megvizsgál..mert minek kellene odamenni?
Általában kb 20-35ezer egy vizsgálat de mostanában minden változik.Havinta 1x mész hozzá szükség esetŕn közbe is.
Mostmár elvileg nincs fogadott doki vagyis nem.megy be szülni hozzád,elmeletileg ott se lehet,tehát csak a magánrendelőjében foglalkozik veled.(nyilván van kivetel de ezt kitudja?:) )
Nrkrm nem volt fogadott orvosom de 1.5 éve mikor szültem 100-150 ezer volt a szülés csak a szülés,ezek császoros kismamák voltak akkor a dokijuk a saját müszakjukba osztotta be őket a műtétre.
Én kb egy sima dokinál olyan 5-600 ezerre tippelek ..
Én most 26 hkm vagyok előzményem császát és itt aki azzal szült az azzal is fog,de választhat hüvelyi szülést is ,de csak akkor ha rendesen beindul a szülés..
Fogadni bárkit lehet főleg magánklinikán mivel fizetsz x százezret-milliókat...
Sztk ba nem megy be hozzád,de a magánrendelőjébrn bármit.kérdezhetsz tőle.
Ennyit tudok ha ez esetlrg segítség volt.
Mar nem fogadhatsz orvost szuleshez hivatalosan, csak magankorhazban.
A csaszar nem valaszthato csak ugy, indok kell hozza. Annyi biztos, hogy az nem eleg indok; hogy te nem szeretned, erre maganorvos se fog javaslatot irni. Termeszetesen ha egeszsegugyi ok miatt kell a csaszar, akkor az nem gond, csak sajnos valasztani nem lehet.
Viszont magankorhazban valaszthatod, ott ugy szulsz, ahogy akarsz.
En maganba jartam terhesgondozasra, 5 hetente, ezen kivul minden genetikai uh-t es vervetelt is maganban csinaltattam. Sztk-ba egyszer nem tettem be a labam, de szulni allamiban szultem, mert sajnos tolunk nagyon messze van magankorhaz.
Magankorhazas szules 1-1,5 millio.
Na hat ezt nem tudom. Mondjuk fertozesre csak akkor lehet hivatkozni, ha abban a pillanatban, vagyis a szules pillanataban is fennall(na) a veszelye.
7 ev utan, mivel most is csaszart akartal, de ha jol ertem, nem lattak indokoltnak az orvosok, ezert a jovoben se hiszem, hogy allamiban kerhetned.
De magankorhazban igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!