15 percenként feszül, keményedik az egész hasam kb fél-1percre. Már egy órája kb. Ezt lehet fájásnak tekinteni?
Olyan rossz, hogy nem tudom, mit kell pontosan érezni. 39hetes első babás vagyok.
Van, aki azt mondta, csak a dereka fájt, más ilyen keményedés félét érzett, van aki mensi görcsöket..
Nyákdugóval még nem találkoztam, ma az nst uh is rendben volt, 2 hete még teljesen zárt voltam, azóta nem néztek.
Jó lenne tudni, hogy haza tudjam hívni időben a férjemet munkából :D
Szerintem is a remény hal meg utoljára.
Pedig a 2. Nekem is csipkelődèssel indult..
Semmi extra..
Azt hittem a szél mint 2 héttel korábban.
Aztán a rendes fájás utan 2,5 órával a kezemben volt a fiam. ( csak nekem nem 15 p a kórház és nem is első gyerek volt)
Még ez sem túl gyakori.
Úgyh mély levegő.Talán a férjed simán haza is jön msr mire indul az igazi buli.
Bàr lehet azóta babázol.
Nekem is így indult hajnalban. Nem fájt, de keményedett. Zuhanyoztam, aztán reggel kellett menni NST-re. Addigra elmúltak. Mondtam a dokinak, mi van, megvizsgált, mondta, hogy bármi volt is, ujjnyira kitágultam, csak így tovább. :D
Ebéd után ledőltem, aludtam egyet. Délután megint kezdődött. Még akkor se tudtam eldönteni, mert nem volt vészes, viszont egyre rendszeresebb lett. De még simán átmentem barátnőmékhez a szomszédba.
Szülésznő ismerőst hívtam, mondta,hogy menjek haza, feküdjek le kicsit. Ha már nem lesz jó feküdni, akkor tudni fogom, hogy tényleg az. :D
Hazamentem, szerintem fél óra fekvés után már nem esett jól feküdni. Akkor már tudtam, hogy szülés lesz. Este 11-re lett meg a baba, és nagyon gyorsan jött. Valószínűleg ez a rejtett vajúdás jót tett neki, szépen lassan, a saját tempójában készült.
Este 10-kor indultunk a kórházba, akkor 3-4 perces fájások voltak. Bent megvizsgált a doki, és már 3 ujjnyira nyitva voltam.
Kb.10:45-kor elfolyt a víz, 11:02-kor kint volt a pici. :)
Azóta sem történt semmi :D
Nst, uh rendben, de a kisbogyó nem akar kibújni, pici fájásokat mutat az nst.
Keményedés az tovabbra is van napi többször
Február 16 este indult be a buli :)
Február 17 délután megcsászároztak, mert nem tágultam eléggé ki, illetve a végére az egyik “vizsgálattól” (kézzel akartak tágítani, csak így sem sikerült) olyan fájdalmaim voltak, hogy befeszült az egész testem, a baba pedig belekakilt a magzatvízbe.
De szerencsére minden rendben, makk egészséges a kishölgy, épp itt ácsorog a kanapé mellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!