Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap inditják a szülèst kb...

Holnap inditják a szülèst kb 40 perce vizsgalta meg a doktor a mèhszájamat kèzzel és most barnázok! Ez jelent bajt? A tobbi lent...

Figyelt kérdés

eléggé be voltam feszülve fájt is a vizsgálat nagyon kellett pisilnem ès szoritottam. Mire haza èrtem egy nagyon nagyon kicsi folt barna verzes szerű volt a tisztasági betètemen.

Nem vagyok rosszul a baba mozog nem fáj semmi a hasam nem kemèny,azota folyamatosan ellenőrzöm nem folyt több. Lehet baj? Hivjam fel a dokit?

2023. jan. 26. 10:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

10!

Csak tudom, hogy mi faj meg mi nem. Szülésnél valóban tágitottak kézzel. Vizsgálat alatt, nem. Hatarozottan tudom. Nekem fájt. Ahogy egy sima kenetvétel is fáj.

5#

2023. jan. 26. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

11

Akkor barbárhoz jársz.

A “rejtett indításos” tágítá nem annyira fáj, mint egy szülés alatti tágítás ( ami szintèn barbárság, és felesleges)

A méhszáj ellenőrzés kellemetlen, lehet erősen kellemetlen, de vérzéssel nem járhat!

2023. jan. 26. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

“ De, bizony, ha pokolian fájt, és véreztél, akkor kézzel tágította a méhszájad. Egy normál vizsgálat nem fáj, hiszen épp csak megérinti.”

Minek okoskodik olyan, aki soha életében nem vizsgált méhszájat?

Nem kell ahhoz kézzel tágítani, hogy fájjon.

1. Valakinek alapból szűkebb a hüvelye, egy ujjal pedig nem lehet normálisan méhszájat vizsgálni. És bizony ha beléd nyúlnak két ujjal, pláne, ha ellazítani se tudod magad rendesen, az igen is fájhat.

2. Ha nagyon hátul van a méhszáj, akkor igen nehéz egyáltalán annyira előkotorni, hogy meg tudja az ember vizsgálni. És baromira nem elég “megérinteni”, hiszen ilyenkor bele kell nyúlni a méhszájba egész az elölfekvő részig, hiszen a hosszát és a belső méhszájat is meg kell ítélni.

Nem értem miért lett divat mindenre azt böföfgni, hogy biztos tágították, mikor fingod sincs az egészről és ott se voltál.

2023. jan. 26. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
13-as mert itt az eü-s szakemberek le vannak húzva, csak a Google doktor, natúr mamik , háton hordozva , 5 évig szopó, gyerekkel egy ágyban alvó, férjét másik szobába költözhető némberek az isten
2023. jan. 26. 17:24
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
De basszus, miért nem mentél ki pisilni a vizsgálat előtt?
2023. jan. 26. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező!

Mizujs azóta?

2023. jan. 27. 06:47
 17/18 A kérdező kommentje:

16/16

Megszületett minden rendben van! Köszönöm szépen a választ mindenkinek! Tényleg a kezével tagitott sajnos amit le sem tagadott mikor elmondtam ezt a barnázást.Ettol függetlenül penteken reggel inditották meg a szulest es csak szombat 10:25 kor szuletett meg! Kemèny volt de megèrte. Puszi mindenkinek.

2023. jan. 29. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok🥰🥰🥰

Az előzményeket sajánálom

16

2023. jan. 30. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!