Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt szülés után az...

Milyen volt szülés után az első menstruációtok?

Figyelt kérdés

Négy hetes múlt a kisfiam és nem tudom eldönteni, hogy ami most van, az már mensi, vagy még mindig a gyermekágyi vérzés.

Ugyanis a gyermekágyi a szülést követő második naptól már nagyon gyenge volt, inkább csak rózsaszínes folyás, majd jó két hét után szinte meg is szűnt. Néha szoptatás, vagy fejés alatt még pecsételő vérzés, vagy inkább folyás volt, de a múlt héten már az sem. Most viszont két napja ismét van piros vérzés, mensis fájdalmaim is vannak, de nagyon gyenge mindkettő, emiatt nem tudom eldönteni, hogy ez már mensi, vagy még a gyermekágyi része.

Olyan lehet, hogy a tisztulásos vérzés megszűnik pár napra, majd egy hétre, majd ismét jelentkezik és intenzívebben?

Azért érdekel ennyire, mert szülés után maradt bent placenta, ami tíz nappal később spontán távozott és most attól félek, hogy esetleg nem-e maradt még bent valami és az okozza ezt. Orvoshoz viszont most a hétvégén nem tudok menni. Lázam nincs, és egyébként semmi bajom. A vérzés és a nagyon enyhe mensis érzés sem olyan erős, hogy emiatt a sürgősségire menjek.

2008. dec. 27. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem öt héttel a szülés után jött meg.Sokkal enyhébb volt, mint régen és csak kicsit fájta hasam.A doki megerősítette, hogy menstruálok.Tehát kb ugyanaz a szitu.Ha nincs lázad, és nem rossz a közérzeted, akkor szerintem semmi baj.De amint lehet, hívd fel a dokid.Végül is ma már nincs ünnepnap.
2008. dec. 27. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hétig tartott a gyermekágyas időszak,majd két nap szünet,és ismét véreztem,kb úgy mint a terhesség előtt is.

Ne aggódj szerintem ez neked is a mensi.

2008. dec. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!