Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Buta kérdés, de ez mit jelenth...

Buta kérdés, de ez mit jelenthet? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Buta kérdés, tudom, de légyszi ne kövezzetek meg miatta.

39 hetes terhes vagyok, ma észre vettem, hogy a köldököm, ami eddig hónapok óta ki volt fordulva, most vissza fordult. Ez lehet a jele annak, hogy lejjebb került a baba odabent? Nem érzem, hogy lejjebb lenne a hasam egyébként, bár igazából nem tudom, hogyan is néz ki ha leszállt a has, ahogy ezt több helyen fogalmazzák.

Ha ezt jelenti, kb mikor indulhat be a szülés?

2023. jan. 9. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmit nem jelent :)

Nekem pl elsőnél a szülés napján ment le a hasam. Másodiknál meg 36hetesen.

2023. jan. 9. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy kerül lejjebb a baba idővel, hiszen hat rá a gravitáció :) Nincs jelentősége a szülés szempontjából. 36 hetes korától mondogatták nekem, hogy már nagyon szépen lent van a kis feje, de ettől függetlenül 40+4 hetesen született meg.
2023. jan. 9. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Nincs jelentősége, de valószílüleg beékelődött a geje, nem feszül annyira a hasad.
2023. jan. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!