Magzatvíz szivárgás lenne?
Én most emiatt vagyok kórházban,39+1-nél vagyunk.Nekem olyan volt,hogy kb. egy 10 centis foltban átázott a pizsi nacim péntek reggel,mikor felültem az ágyban.Bejöttünk,ultrahanggal megnézte az orvos és valóban kevesebb volt picit a víz (amúgy erősebb folyásom is van emellé).Csinálnak minden nap nst-t,vérvizsgálatot,ma pedig megint uh-t.Minden értékünk jó,az uh szerint még mindig kevesebb a víz,de hasnyomkodásra nem folyik,a baba fejénél jó sok víz van még,így lehet,hogy hazaengednek kedden,legfeljebb gyakrabban kell bejönnöm majd a kórházba vizsgálatra.Nekem azóta például minden nap folyik kicsit valami,ha megfeszül a hasizmom (mondjuk felülök az ágyban vagy megfordulok),de leginkább csak hajnalban van ez.
Ha gyanús,inkább menj be.Bár szerintem ha szivárgás van,az kicsit több vízzel járna,nem 2 cseppel.De jobb megnézetni,ha úgy érzed,hogy nincs rendben valami főleg így a vége felé.Legfeljebb mész egy felesleges kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!