A szülés után valóban fájdalmas/kellemetlen a szex? Mennyi idő mire visszanyerjük az eredeti testünket, alakunkat?
Nekem kb. fél év kellett,hogy a szex egyáltalán ne fájjon.Volt gátmetszésem,kicsit nehezebben gyógyult.Meg szerintem itt a hormonok is számítanak,most várom a második babánkat,néha terhesség alatt is hasonlóan kellemetlen volt,mint szülés után.
Az alakomat én kb. 2 hónap alatt nyertem vissza,legalábbis a ruháim már jók voltak.De szerintem durván fél év kellett,hogy az izomzatom is újraépüljön.Én kb. 20 kg-t híztam a terhesség alatt,a szoptatás nagyon fogyasztott,meg sportolgattam is közben.De az alakomat szépen visszakaptam,a hasam is visszahúzódott tök laposra,a súlyom is vissaállt az eredetire.
Most a 39. héten vagyok a második babával,nála tök hasonlóan alakult a súlygyaraodás,kíváncsi leszek,most hogy alakul majd minden.
11 hónapja szültem, de még mindig fáj a szex...kívül-belül varrtak.
A hasam kb. fél év alatt ment le olyanra, mint terhesség előtt volt.
Máshova nem híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!