Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt ilyen anyuka?

Van itt ilyen anyuka?

Figyelt kérdés
...aki a babájával a szokásos 2-3 napnál tovább maradt a kórházban? Mennyi ideig, és miért kellett tovább bent maradnotok?
2022. dec. 16. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Sárgaság-kékfényterápia, koraszülés-hízlalás.
2022. dec. 16. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, 5 nap-2 hét.
2022. dec. 16. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
35+2-re született hellp sy. miatt sürgős császárral,kis súlya miatt kellett maradni,de az 1 napig levő inkubátoron kívül semmit nem kellett neki szerencsére(PIC-en se volt),csak hogy gyarapodjon,rezgett a léc a kékfényre is,mert besárgult,de végül kijött belőle nélküle,sokat lett ébresztve evésre is. Nekem kellett végig vénás vas naponta,úgyhogy így is úgy is maradnunk kellett. 6 napig voltunk bent.
2022. dec. 16. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Időre született, nagy babámat nehezen emelte ki az orvos, ezért nem volt légzése, leállt a keringése, emiatt 1 hetet voltunk kórházban.
2022. dec. 16. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Első gyermekem szülés előtt már bent voltam 3 hetet, szoros megfigyelésen. Lányom pedig 1 hetet volt a pic osztályon, toxémia miatt iugr baba volt. Oxigéninkubátorban volt 4 napig.

Második gyermekemnél nekem kellett plusz 1 hetet ráhúzni, csm után kaptam egy nagyon durva bélgyulladást.

Harmadik gyermekemnél szintén 3 hete voltam már bent mire kiírtak program csm-re, pénteken született, kedden mehettünk haza. Nehezen volt etethető, ébreszthető.

Egyik gyermekem sem sárgult be annyira, hog, fény alá kellett volna tenni.

2022. dec. 16. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Elkapott valami fertőzést, tüdőgyulladása lett, nem vették észre. Csak akkor cseleledtek, amikor szeptikus sokk miatt leállt a légzése, keringése, súlyos agykárosodást szenvedett. 6 hetet voltunk bent.
2022. dec. 16. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-os: ezt olvasni is borzalmas. Az a tehetetlen düh, amit érezhettetek... Nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténhetett.
2022. dec. 17. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Sárgaság-aluszékonyság miatt, kapott kékfényt, így 1 hetet voltunk bent.
2022. dec. 18. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!