Tapasztalatokat kérnék! Ki szült Sopronban a kórházban? Volt fogadott orvos?
Szia, én a Peitlnél szültem. Fiatal, lelkiismeretes. Egy hétig voltam bent szülés után, még a szabadnapján is bejött megnézni.
A szülésznők gázak, az ellátás is, a szobatársamat egyenesen számonkérték, hogy miért vérezte össze a lepedőt:) de szülésnék normálisak. Pl megkérdezték, akarok-e beöntést.
Ami gáz, hogy egy nap van ezer vizit, takarítás, kipihenni nem fogod magad. A csecsemősök kedvesek, de nekünk pl úgy kellett elkérni azt a három ingyen csomagot, amit a kismamák kapnak. A gyermekágyon az ápolónők nekem nagyon ellenszenvesek voltak.
A higiénia, komolyan meglepően jó volt. Persze ilyen domestos kendő meg wc ülőkepapír volt nálam is.
Te is itt fogsz szülni?
Szia!
én is peitl-nél szültem,nagyon jó szülés volt!
A csecsemősökről csak jót tudok mondani,ha kértem,minden szopizásnál jöttek segíteni mellre tenni a Lányom,nagyon rendesek! Ha kérdésem volt,válaszoltak,úgyhogy én rosszat nem tudok róluk mondani.A gyermekágyas ápolók is rendesek,de idősek,szóval megvan a maga "modoruk".
A takarítás szerintem rendben van,inkább a szobatársak igénytelensége lehet a gond.
Ami negatív,hogy majdnem minden baba kap antibiotikumot,mert összeszednek valami fertőzést...nem tudom máshol is így van-e,de ez elég rossz dolog.
Az orvosok szerintem teljesen korrektek,kinek ki-mi a szimpatikusabb,én a főorvosnál nem szülnék semmikép.Ha hét közben szülsz,neki kell engedélyeznie mindent.Hála Istennek mi hétvégén szültünk,nagyon jó volt a hangulat,P.végig viccelődött,míg varrt,pedig a lábaim remegtek a fáradtságtól,jó csapat volt! A szülésznők is rendesek szerintem,én egy nagyon talpraesett szülésznőnél szültem,nagyon jó élmény volt! már várom a 2.szülést :)
Sok rosszat hallottam a kórházról,nem tapasztaltam viszont!
Szép terhességet és szülést!
üdv:4 hós Lányzó anyukája
Kedves 10.01-es melyik főorvosnál nem szülnél és miért?
Egy hamarosan szülő aki az egyik fődokinál szül!
10:01-es vagyok,csécseire gondoltam igen..tényleg nem árad belőle az empátia,bár hála Istennek nem vezet már le szüléseket :)
a többiek viszont nagyon jók :)
választottál már orvost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!