Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombathelyen VBAC valakinek?

Szombathelyen VBAC valakinek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

11 éve szültem itt Szombathelyen.21 óra vajúdás után megcsászároztak mert hiába kaptam oxitocint fájàsaim bizony voltak, de sajnos nem tágultam. Most ismét terhes vagyok.februárra vagyok kiírva. Érdekelne hogy itt Szombathelyen volt e valakinek császár után természetes szülése? Ha igen akkor az orvos döntötte el vagy Te magad kérted hogy megpróbálhassad? Hogy sikerült végül? Mennyire támogatja ez a kórház a Vbac-ot?

Az orvosom mindig csak annyit mond,hogy hol van az még.. meglátjuk hogyan alakul a terhesség…

El sem tudom képzelni a szituációt… bemegyek hogy pl fájásaim vannak és akkor ott helyben dől el hogy spontán vagy császárral szülök?

Hegvastagságot még sosem néztek nekem 🤷🏻‍♀️

2022. nov. 7. 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét tapasztalatom nincs a témában, de ennyi évvel az utolsó császárod után nincs jelentősége, hogyan szültél akkor. Ha más nem indokolja, biztosan nem fognak alapból úgy állni hozzád, hogy császár.
2022. nov. 7. 09:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi: épp nemrég láttam a szülésekről egy dokumentumfilmet (talán a 444.hu készítette), amiben egy farfekvéses babát hordó nő csak azért szült Szombathelyen, miközben nagyon távol lakott, mert egyedül ott vállalták, hogy megpróbálják vele a hüvelyi szülést, máshol kategorikusan császárt mondtak. Tehát ebből nekem az jött le, hogy amíg a baba és mama biztonsága nem indokolja a császárt, a természetes szülést preferálják ott.
2022. nov. 7. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!