Második babádat hogy szülted?császár után...Kérheted a császárt megint vagy alapból úgy készülnek? Okoskodók kíméljenek.
Köszi a válaszokat :):)
Cukor miatt volt q császárom meg leiden mutációm is volt plusz nem tágultam..
Igen, jól látod, több a csm.
Mikor én szültem 1 éve, a szobatársamnak is császár volt, mert "félt a szüléstől".
Ez eddig oké, csak nem volt vicces mindent helyette megcsinálni, mert ő alig bírt mozogni is.
Még a csomagját is én hoztam fel neki, meg én pakoltam neki stb..
Nagyon rendes volt tőled :)mi 6an voltunk egy szobába 5 en császárosak voltak.
Nem egyszerű az sem sajnos
Egyénfüggő is, hogy ki hogy éli meg a császárt. Én mindkétszer viszonylag simán fel tudtam állni utána (amikor már lehetett), járkáltam a kórteremben körbe, stb. Persze fájt, de az motivált, hogy ha el tudok menni egyedül wc-re, akkor kihúzzák belőlem végre azt a telibevert tetves katétert, ami úgy zavart, mint semmi más a világon addig 😃
Lányom születésekor volt egy szobatársam, aki elküldött a francba, merthogy én "száguldozom", ő meg alig tud mozogni (kb 2 óra eltéréssel császároztak minket). A fiam születésénél meg én küldtem el a francba a szobatársamat, mert ő tényleg valami brutálisan jól viselte, úgy mozgott, mint akivel semmi nem történt, nemhogy egy hasi nagyműtét.
Hogy a kérdésre is válaszoljak...bár gondolom ebből kiderült: nekem a második szülésem is csm lett. Kérni nem kértem, csak éppen indokolttá vált. De a kórház preferálta volna a vbac-t egyébként, ha minden jól ment volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!