Szülés után milyen fajta betétet/betéteket használtatok, és meddig?
Figyelt kérdés
Márka és méret szerint, valamint összesen mennyi ideig kellett még valamit használni, mikor jutottatok arra az állapotra, hogy már semmi nem kellett?2022. okt. 24. 14:00
11/14 anonim válasza:
Sima always betét, mint a menstruáció első két napja olyan volt 2 hétig kb, aztan fokozatosan kevesebb.
A kórházba vittem szülés utáni betétet, de nem nagyon kellett, csak az első két nap míg haza nem jöttünk.
12/14 anonim válasza:
5 napig Tena pelenkát használtam mindkét szülés után. Baromi erős vérzésem volt mindkettő után de ez fixen a helyén maradt. Utána Tena inkontinencia betétet vagy 2 hétig majd csak sima éjszakait de azt napközben is. Mindenkinek más, nekem alapból a normál menstruációs vérzés is nagyon sok.
13/14 anonim válasza:
Tena betétet vittem de a férjem megkértem hozzon be sima éjszakait, mert bőven elég volt az is.
14/14 anonim válasza:
Szülés után DM-es bugyipelenkát hordtam kb. 5-6 napig a kórházi benntartózkodással együtt. Én is vettem tena betétet, de elég nagy sebem lett, az meg túl vastag volt és nyomta a varratot, úgyhogy vékony betétet kellett venni, mert azzal nem fájt annyira. Így a továbbiakban a Libresse éjszakai betétet használtam (egy csomag 40 db-ost) majd a Lidl-ös Siempre sensitive betétet használtam. Nekem 6 hétig változó intenzitással volt vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!