Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek mi vált be a szülés...

Kinek mi vált be a szülés megindításához?

Figyelt kérdés
39. hetet töltöm 2 nap múlva és nem szeretném túlhordani. Persze beszéltük az orvossal, hogy megindítjuk, ha kell, de nincsenek a spontán szülésindításra bevált praktikák az erőteljes szexen kívül? :D Köszi a válaszokat :)

2022. okt. 15. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Méhszájérlelő tabletta és oxi. Nálam ez vált be.

Nem, az erőteljes szex sem indítja be, ha nincs ott az ideje.

2022. okt. 15. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Az, hogy befeküdtem szülésindításra a kórházba 😂

A házi praktikák csak akkor "működnek",ha amúgy is beindulna a buli anélkül is. Ilyenkor az van, hogy nem a praktika okozza a szülés beindulását, csak rásegít az amúgy elindult, de még általad nem érzett vajúdásra. Egyébként semmit sem érnek,ha a baba még nem áll készen.

2022. okt. 15. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A türelem!

Ha nem akar még megszületni, akkor a szex sem válik be, ha durvák vagytok csak sérülés lesz belőle, ami diszkomfortérzetet okoz. Még van időd, és ha túlhordod sem történik semmi.

2022. okt. 15. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges kísérletezni.

Ha az a baba benn akar még maradni, akkor fejen is állhatsz.

2022. okt. 15. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Se séta, se orgazmus, se tonic, csak oxytocin 41. Héten...

2022. okt. 15. 19:39
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
42 hét után van túlhordás. Addig csak terminus túllépés. És semmi baja nem lesz a babának ha kicsit tovább marad bent. Főleg h mivel nem lehet napra pontosan tudni a fogantatás idejét ezért a szülését sem. 41. héttel álltalában úgyis indítani szoktak
2022. okt. 15. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy attol-e, de fekudtem a kadban, egy meleg furdoben, hiretelen egy nagy kemenyedes, es elkezdodott.
2022. okt. 15. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semni, ha még nem áll rá készen a bébi, akkor miért akarod eröltetni
2022. okt. 15. 20:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Oxitocin
2022. okt. 15. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ittam a tonicot, sétáltam, lépcsőztem, szexeltünk. Nem segítettek.

Az indítást épp elkerültük, másnap reggel be kellett volna feküdnöm de éjszaka beindult a szülés. :) aznap is ugyanúgy csináltam mindent, mint a korábbi napokon, semmi újat.

2022. okt. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!