Csak jósló vagy igazi? Ha már valódi fájások vannak, akkor is van ilyen, hogy nem rendszeres egy ideig? A baba mennyire mozgékony igazi fájások esetén?
Figyelt kérdés
Volt már 3x,amik 5 percenként jöttek kb, de megint össze vissza van kicsit és néha nem tudom eldönteni, hogy a mocorgása miatt kezdek fájni, vagy mert van valami. Most, hogy itt tartok olyan aggasztó, hogy vajon mikor is.😅 37+5( 34nél vissza kellett tartani)2022. szept. 23. 00:25
1/5 anonim válasza:
A valódi nem rendszertelen. Tusolj le, ha meleg víztől elmúlik, jósló, ha erősödik, szülni fogsz.
2/5 anonim válasza:
Tudni fogod hidd el, hogy mikor jönnek az igazi fájások. Pár hete még én sem hittem el ezt az állítást, azóta már én is megtapasztaltam, valóban összetéveszthetetlen.
3/5 anonim válasza:
igaza van a 2esnek, én se hittem volna.
nekem éjjel indult, fájásra ébredtem. előtte egész du. jóslóim voltak (vagy csak rendszertelenek voltak még a fájások)
4/5 anonim válasza:
Én is ezekről voltam meggyőződve,egészen az 5.gyerekig.Előtte mind a 4-nél teljesen egyértelmű volt,hogy indul a buli.A legkisebbemnél annyira nem,hogy csak azért mentünk be a kórházba,mert gyanús volt,hogy mindig csak visszatér a fájdalom egész nap,és tudtuk hogy még covid teszt is lesz nehogy ne lehessen bent a férjem.Se nem erősödött,se nem sűrűsödött,sőt elmúlt zuhanyzásra.Aztán kiderült,hogy azok a fájásocskák,(mert vígan elvoltam velük egész nap)mégiscsak 4 ujjnyira tágítottak.Úgyhogy 1 óra múlva megszületett a baba.Szerintem ha már kellett visszatartani,nézesd meg magad.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem volt egyértelmű. Össze-vissza jöttek a fájások és végig azt hittem csak jóslók, aztán egyszer csak elfolyt a magzatvíz. Ekkor esett le, hogy ez már élesben megy. Utána már beálltak fixen három perces, majd két perces fájásokká. Alig értünk be a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!