Szültetek az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikán, Budapesten az utóbbi időben?
Kérlek írjatok véleményt róla, hogy mégis mire lehet számítani tőlük.
Köszönöm!
3 hónapja szültem ott. Valóban a facebook csoportból a legegyszerűbb tájékozódni.
Én nem túl jó érzésekkel jöttem haza, de nem biztos, hogy ilyen sztorikat kéne olvasgatnod szülés előtt. :)
A Facebook csoportban nem igazán engedik a negatív véleményeket ki, bár hasznos, vannak jó tanácsok is, érdemes megnézni.
Én személy szerint a szülést jól éltem meg, nagyon kedvesek a szülésznők, én egy fiatalt kaptam ki, az orvos is szuper kedves volt, szóval abszolút pozitív a szülés élményem.
Viszont a gyerekosztályról én is sírva jöttem el. Szó szerint menekültem. Borzalmas, kösd fel a gatyát meg szivd fel magad. Mivel én is csak a csoportból informálódtam, jó nagy pofon volt ami bent ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!