Kék erek mindenhol a testen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szülés után vagyok 6 hónappal.. kb 2 hónapja kezdtem észrevenni, hogy a lábamon elkezdtek a vastag kék erek látszani nagyon, aztan fokozatosan mindenhol a testemen - a kezeim a hasam a mellem, mindent vastag kék erek boritanak. Nem volt valakinek hasonló tapasztalata? Elmúlik?? Veszélyes? Valaki azt mondja, hogy viszér, valaki azt, hogy nem, csak elmúlik. Ezért szeretnélek megkérdezni Titeket, volt-e valakinek hasonló. Köszönöm szépen.2022. aug. 22. 16:24
1/5 anonim válasza:
Nekem nem múlt el de problémám sincs vele. Már orvosilag. Szépnek nem szép, az biztos, de hát ez van.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Akkor ezek szerint ez ,,normalis,,? Orvosnál voltál vele?
2022. aug. 22. 16:31
3/5 anonim válasza:
Háziorvoshoz biztos jársz. Mutasd meg neki.
4/5 anonim válasza:
Inkább emlísd meg a háziorvosnak. Így látatlanul (még képről sem) nem lehet ilyenre mit mondani. Akár lehet olyan is, mint az egyes válaszolónak, hogy semmi baj vele, csak esztétikai. Meg lehet valami tünete is. Nézze meg orvos, ha semmi komoly legalább megnyugodhatsz
5/5 anonim válasza:
Nekem terhesség előtt is vékony világos bőr alatt látszott sok helyen, de terhesség alatt még sokkal jobban. Lábamon visszerek is lettek.
Nemsokára szülök, nem tudom utána mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!