Mitől függ, hogy kinek hány hetesen indul be a szülés?
Figyelt kérdés
Szeptember 20-ra vagyok kiírva, első baba. Ha 38. hétre megszülök, az lehet azért is, mert idősebb a terhesség és félreszámolt a nőgyógyász?2022. aug. 17. 18:03
1/4 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Nekem mindig ugyanakkorának mondta, amennyire ki voltam írva, 39. hétre szültem.
2/4 anonim válasza:
Az én babámat mindig kisebbnek mérték. (Az is volt.) De nemhogy később jött, még a kiírt időpontot se várta meg, 4 nappal korábban, a 39. héten született.
3/4 anonim válasza:
Èn pont szeptember 20 - án születtem :D amugy én is 38.héten szültem ,magas volt az áramlásérték stb. Elindították
4/4 anonim válasza:
Én a 37. hétre szültem. Nem tudom, hogy miért született a baba 3 héttel korábban. Komplikációmentes volt a terhességemnés a szülésem, és a baba is egészséges lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!