Szülés után mikor múlik el a vérzéses tisztulás?
Én három és fél hete szültem. Csak az első napon volt igazán erős, azután pár napig olyan volt, mint egy közepes mensi. Majd átváltott rózsaszínes folyásba és szinte teljesen meg is szűnt, csak szoptatások alatt volt időnként erősebb folyás ismét. Nah, erre tegnap este belehúzott és most ismét erősebb, sőt, néha enyhébb mensi szerű fájdalmat is éreztem a mai nap folyamán. Szóval én abban sem vagyok biztos, hogy ma már nem-e az első mensim jött meg...
Egyébként nehéz lenne kijelenteni, hogy mi számít normálisnak, ugyanis van akinek két hét után elmúlik, van aki még a 6 hetes kontrollra is nehezen tud elmenni miatta. Sógornőmnek a 8. hétig volt, igaz, hogy gyenge, de volt.
Két hete szültem, de pár napja már annyira nem vérzek. Inkább csak akkor, ha sokat mozgok, vagy szoptatás közben. Érdekes, de éjszaka például nem jön belőlem semmi.
Jó lenne már, ha teljesen elmúlna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!