Szülésnél nincs vér szag?
A magzatvíz szagát lehet érezni
Pedig én nagyon orrontós vagyok. Extraerős a szaglásom..
A mensi szagát érzem.
Betéttel másokon is! Ha véletlen nem fejmagasságban vagyok az illetővel…
A lochia szaga mondjuk tök más mint a mensié..
Benne van a magzatvíz szaga az a “babaszag” is..
Én is ezt éreztem az elsővel végig mert hamar repedt a burok, másodikkal semmi, majd elfolyt a magzatvíz, de már kitolás volt, ami alig 4-5 fájás volt ( 2-t ellélegeztem, gátvédelem miatt)
Nekem vér csak a méhlepény távoztával volt mind2 esetben..
Nah az olyan volt, mint a vágóhîdon ( jártam màr).
Vas szagú stb..
Szóval véresnek nem mondanám feltétlen a szülést csak a kitolást.. de az meg iolyan rövid h csak na
Császárom volt, a műtőben abszolút csak "kórházszag" volt. Utána nagyjából lecsutakolt gyermeket kaptam kézhez, neki volt egy jellegzetes babaszaga, ami viszont nem kellemetlen, sőt :) de lehet ez csak az anyai hormonokkal jött :D
De amúgy kutyákat tenyésztek, és náluk pl tudom, hogy a szülésnek nagyon egyedi szaga van. Nem is a vér miatt, mert az minimális és a kutyák nem is kakilják össze magukat kitoláskor :) a magzatvíznek, méhlepénynek, újszülőtt kiskutyáknak van sajátos szaga. Speciel a babakutyák szagát is imádom, az nekik is kitart akár 10-12 hetes korig :)
15
Igen… a méhlepèny tàvoztàval éreztem.
De nekem tényleg nagyon jó a szaglásom.
( érzékszervi minősítő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!