Frissen borotválva/szőrtelenítve mentetek szülni? Mekkora az a szőr amit nem borotválnak a kórházban?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nagyon vandál módon borotválnak a szülőszobán, de azért naponta se szeretnék szőrteleníteni. Nálatok hogy volt ez?2010. szept. 21. 12:18
11/14 anonim válasza:
mivel szárazon csinálják, ezért én úgy gondolom borostához nem állnak neki, mert nem nagyon lehet azt már lejjebb szedni.....teljesen egyetértek az előttem szólóval, inkább én, mint valaki más!
én általánosságban azt hallottam h borotválnak, ha úgy látják, h kell, így én anyu tanácsára leszedtem indulás előtt. valóban nem borotválnak és beöntés sincs, ha sietős már, de ezek mind az anya és baba érdekeit szolgálják.....persze aláírom, született már úgy is gyerek, h nem borotválták.... Én a szükséges rosszból egyet otthon kipipáltam.
12/14 anonim válasza:
Szia!Nekem progis császárom lett volna,ha a lányom nem indult volna el kifele 3 nappal korábban,így sűrgősségi császár lett!Én meg arra készültem,hogy mielőtt megyek a programozottra,majd akkor leszedem!Így már nem volt időm!Olyan 2 hetes szőr volt!Hipp-hopp leborotválták!És nem szárazon,hanem női borotvahabbal!!!Nekik ez 3 perc volt ,nekem meg előtte másfél óra itthon,mert nem fértem oda a nagy pocakomtól!
13/14 anonim válasza:
nekem nem volt időm borotválni, 3 héttel hamarabb jött a baba. Elfolyt a magzatvíz, irány a kórház. Ott borotváltak, de nem szárazon, nem is kaszaboltak össze, gyorsabban végeztek, mintha én csináltam volna.
14/14 anonim válasza:
Én 18 órát vajúdtam úh bőven belefért, hogy vajúdás közben itthon tükörrel szépen lekaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!