Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni 6 hetes kontrollr...

Szülés utáni 6 hetes kontrollra nincs időpont?

Figyelt kérdés
Lehet naiv vagyok hittem, de azt hittem ez úgy működik, mint a varratszedés, és csak be kell menni a szülészetre és megcsinálják. Erre ma közölték velem a kartonozóban, hogy időpontot kell rá kérni, és augusztus közepéig már nincs rá hely szabadságolások miatt. Felhívtam a magándokim, de hozzá is egy hónap a várakozási idő. :( Furcsa lenne, ha elmennék egy random magán nőgyógyászhoz, hogy nézzen meg? Most telt le a 6 hét, nem akarok egy hónapot várni, egyrészt tudni akarom hogy minden rendben van-e, másrészt addig nem szívesen várnánk a nemi élettel sem. Járt már valaki így?

2022. júl. 4. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez van. Én műtét utáni 4 hetes kontrollra 7 hétre kaptam időpontot. Úgy hogy a recepción kértem akkor, amikor mentem haza a kórházból.

Én is elmennék a helyedben 6 hétre, valakihez, aki tud fogadni, ha nagyon sokára lesz csak időpont.

Ha csak 1-2 héttel későbbre lenne időpont, akkor kivárnám.

2022. júl. 4. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 8. hétre kaptam, azt kivártam. De ha ennél több lett volna, lehetséges, hogy máshova mentem volna. Neked is ezt javaslom.
2022. júl. 4. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Simàn mehetsz bàrmelyik dokihoz. De ha nem sèrültèl ès nem vèrzel màr, akkor nem kell a nemi èlettel sem vàrni.
2022. júl. 4. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Jaj, most olvastam, hogy sèrültèl, voltak varrataid. Akkor bàrmelyik doki megfelel.
2022. júl. 4. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az sztk-s nőgyógyásznál voltam kontrollon. Előnyös, ha az néz meg, akinél szültél, de nem muszáj. Menj el nyugodtan egy magánhoz.
2022. júl. 4. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:

En a szülés napján kértem volna az sztk-ba időpontot, igyis 9 hétre tudtak volna adni. Megyei oktatókórház... erről ennyit.

Amikor hazamentünk, egyből telefonálgattam. A dokik java szabin volt/van. A 6.doki tudott adni a 6hétre időpontot, ő is 6+5re szülés után

Ez a magyar e.ü. sajnos.

Tavaly nekem missed műtetem is volt. Arra is kellett volna kontroll. Az sztk reszéről annyi volt, hogy 4 hét után hívjam fel a nőgyógyászatot és telefonon megejti a kontrollt a doki.

Inkább magánba mentem.

2022. júl. 4. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

Én a 2. Gyerek után nem voltam.

Pont meghülyült az ország (2020 márciuban szültem)

Mmint arra gondolok, hoyg én megszívt, bàr nem aggódtam.

Mert komplikációmentes terhességem/ szülésem/ gyermekágyam volt.

Azóta nyilván voltam màr rákszűresen.

De az első szülés után 5,5 hétre mentem.. de akkor is a szüléskor már kértem a dokimtól időpontot.

Szerintem nem gáz egy random dokihoz sem menni

2022. júl. 4. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Menj el nyugodtan másik maga dokihoz aki tud fogadni.

Én aznap kértem időpontot mikor hazaengedtek a kórházból, így is 8 hét múlvára tudtak magánban beszorítani. Nyár van,most mindenhol emberhiány.

2022. júl. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!