Szülés utáni 6 hetes kontrollra nincs időpont?
Sajnos ez van. Én műtét utáni 4 hetes kontrollra 7 hétre kaptam időpontot. Úgy hogy a recepción kértem akkor, amikor mentem haza a kórházból.
Én is elmennék a helyedben 6 hétre, valakihez, aki tud fogadni, ha nagyon sokára lesz csak időpont.
Ha csak 1-2 héttel későbbre lenne időpont, akkor kivárnám.
En a szülés napján kértem volna az sztk-ba időpontot, igyis 9 hétre tudtak volna adni. Megyei oktatókórház... erről ennyit.
Amikor hazamentünk, egyből telefonálgattam. A dokik java szabin volt/van. A 6.doki tudott adni a 6hétre időpontot, ő is 6+5re szülés után
Ez a magyar e.ü. sajnos.
Tavaly nekem missed műtetem is volt. Arra is kellett volna kontroll. Az sztk reszéről annyi volt, hogy 4 hét után hívjam fel a nőgyógyászatot és telefonon megejti a kontrollt a doki.
Inkább magánba mentem.
Én a 2. Gyerek után nem voltam.
Pont meghülyült az ország (2020 márciuban szültem)
Mmint arra gondolok, hoyg én megszívt, bàr nem aggódtam.
Mert komplikációmentes terhességem/ szülésem/ gyermekágyam volt.
Azóta nyilván voltam màr rákszűresen.
De az első szülés után 5,5 hétre mentem.. de akkor is a szüléskor már kértem a dokimtól időpontot.
Szerintem nem gáz egy random dokihoz sem menni
Menj el nyugodtan másik maga dokihoz aki tud fogadni.
Én aznap kértem időpontot mikor hazaengedtek a kórházból, így is 8 hét múlvára tudtak magánban beszorítani. Nyár van,most mindenhol emberhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!