Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes úton történő...

Természetes úton történő szülés után, ha nincs semmi komplikáció hány nap múlva mehetünk haza a kórházból ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még covid előtt szültem Székesfehérváron péntek hajnalban , vasárnap délbe mehettünk haza
2022. jún. 21. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm most 18.-án szült 0:50-kor, 19.-én 13:20-kor már otthon voltak. (Miskolc)

A másik pedig itt Bp-n volt bent 48 órát.

2022. jún. 22. 06:12
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Hiába pontozzátok le a 6. válaszolót. Azt hívják ambuláns szülésnek úgy tudom és valóban haza lehet menni és valóban nem szeretik, mert akkor nem fizet az oep annyit, mintha benn maradtál volna 48-72 órát. Első babánál pláne nem szeretik, de többedik szülésnél lehet kérni.

Gondolom akkor alá kell írni egy papírt, hogy saját felelősségre távozol.

2022. jún. 22. 07:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ambuláns szülés nem ilyen egyszerű, hogy aláírsz egy papírt, és kész. Oké, anyuka mehet, de a kórház a babát csak akkor adja ki, ha a gyerekorvos vállalja, hogy az első 3 nap naponta kimegy, és bedja a bcg oltást is. Ezt pedig nem minden gyermekorvos vállalja be.
2022. jún. 22. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!