Átjelentkezésen kívül milyen mód van arra, hogy másik kórházban szüljek?
Nézd meg a szolnoki kórházat, gond nélkül elviszik a kismamákat Budapestre vagy Debrecenbe 😂
Hivatalosan átszállíthatnak ha nem tartozol a kórházhoz, de ha már ténylegesen szülsz, akkor ellátnak.
Illetve ha koraszülött lenne, az sem mindegy melyik kórházban van ilyen osztály. Nekem is mondták, hogy ha idő elott jön, akkor az X y kórházba visz majd a mentő.
Nekem meg mindenhol azt mondják, nem lehet.
Lakcím szerint Szolnokhoz tartozom, az ottani kórházban meg most olyan állapotok vannak, amilyenek (talán hallottátok híradóból is, meg több helyről is), és szívem szerint a szülővárosom kórházában szülnék, másik megyeszékhely, ráadásul pár rokonom is ott dolgozik, így szívem szerint ott nyugodtabb lennék, de nem tudom, hogy lehetne kivitelezni.
Költözzek haza az utolsó hetekben, vagy nem tudom.
Na pont ez az, hogy Szolnokhoz tartozom 🙄
Eleve feküdtem már bent, és tapasztaltam eleget ott, a jelenlegi helyzet sem segít 🙄
Na, akkor ennek utána járok.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!