Szülés után milyen károsodások/változások keletkeztek rajtad?
Mi az ami testileg, egészségileg már nem olyan rajtad, mint a szülés előtt volt?
Milyen sérüléseket, egészségi változásokat okozott nálad a szülés?
Ami tartós maradt, hogy a melleim nem lesznek ugyanolyan feszesek, mint voltak, van egy pici plusz bőr a hasamon, és a csípőm szélesebb lett.
Ami átmeneti volt, a gátseb meg a szétnyílt hasizom és a hajhullás.
Nézzük, aranyerem lett és egy kis darab ki is lóg. Doki szerint el lehet műteni de ò inkább nem nyúlna hozzá, mert a műtét bott macerásabb fertőzés veszélye miatt.
Akkor szetnyilt a hasizmom kicsit. Medencesüllyedesem van ami miatt fáj a hátam és császárhegem maradt.
Striák a hasamon, cukorbetegség. Sajnos nekem nem múlt el a szüléssel :( Mínusz 15 kg, ezt pl pont nem bánom :D Ezek, amik tartósak. Aranyerem, gátsebem volt, az begyógyult egy hónap alatt, a lenti tájék teljesen ugyanolyan most már, mint régen volt. S
A mellem a szoptatás miatt változott, de elviselhető. Mondjuk lehet, megcsináltatom majd, ha eldöntöttem hogy már nem lesz több gyerek, de ez sokadlagos prioritás jelenleg.
Millió stria, kötényhas, szétnyílt hasizom, mindenfelé szétfolyó félig üres tejeszacskó mellek, hozzá a bimbóudvarok akkorák maradtak, mintha 1-1 ovális párizsi lenne odaragasztva + az egyik bimbó látványosan lentebb került, köldöksérv, extra izzadósság (nem csak a mennyiség nőtt, sokkal büdösebb is), egyik lábam 1 számmal nagyobb lett
(2013&2016ban szültem)
Nyilván h azt akarja a kérdező olvasni, hogy elő halott lettem, mert aki ilyet irt, azt felpontozza, aki meg leírja, hogy semmi gáz, azt le.
Nekem csak a hajam hullott, de az is abba maradt és szépen vissza nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!