Normális, hogy akárkinek "mutatjuk be" a babánkat, én sírok?
Figyelt kérdés
Oké, barátoknál talán nem, de amikor családtagok jönnek, szinte mindig elsírom magam... Amúgyis bőgök kb. mindnen már a szülés előtti második naptól, de ezt már túlzásnak érzem.
Ti hogy kezeltétek első babánál az első találkozásokat? Úgy szeretném könnyedén, mosolygósan megélni...
2022. máj. 29. 17:25
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak meghatódom, hogy először találkozik a mamával, papával, dédivel, nagybácsikkal, akárkikkel... :)
Komolyan még néha azon is befátyolosodik a tekintetem, amikor az apja kezében van, dajkálja, beszél hozzá. Pedig volt már időm megszokni a látványt. Remélem csak valami hormonbomba és elmúlik, mert ezt azért igen cikinek érzem.
2022. máj. 29. 19:31
5/7 anonim válasza:
Akkor csak a hormonok. Majd elmúlik. Amíg a meghatottságtól sírsz, minden ok :)
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális, de pár hét alatt elmúlik. Én sehogy se próbáltam kezelni, mindenki tudta, hogy alapjáraton eléggé bőgős/meghatódós vagyok, a második találkozásoknál már nem volt ilyen. Konkrétan emlékszem, hogy a szülészeten felhívtam anyukámat, hogy megszületett a babánk és elsírtam magam a telefonban, anyukám majdnem szívrohamot kapott, hogy történt valami a kicsivel…
7/7 anonim válasza:
Baby blues, el fog múlni :) az első hetekben mindenen sír az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!