Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor kerül valaki a szülőszob...

Mikor kerül valaki a szülőszobára, hogy ott vajúdjon és mikor teszik csak simán szobára?

Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy érthető amit kérdezni szeretnék, de első baba és kicsit pánik hangulatban vagyok jelenleg. Úgy tudom férjem csak akkor lehet velem a vajúdás alatt ha a szülőszobán vagyok, de ott meg gondolom senkit nem hagynak 8-10-12 órát vajúdni...
2022. máj. 18. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es

"Ha nem vajúdsz csak bemész jóslók miatt, akkor ott lehet, hogy nem engedik be a férjed, de ebben az esetben nem beszélhetünk még sem vajúdásról, sem szülésről. Ilyenkor nem is kerülsz szülőszobára, vagy hazaküldenek, vagy felkerülsz patológiára."

Ezt írtam konkrétan. Sehol nem írtam, hogy vajúdás alatt kerül föl patológiára. Tanulj meg olvasni.

2022. máj. 21. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Jo de nem a patologiára kerül fel hanem a gyermekágyi osztályra...
2022. máj. 21. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Terhespatológiára kerülnek azok, akik még nem szültek. Gyermekágyi osztályra pedig azok, akik már megszültek. Ne keverd össze a kettőt.
2022. máj. 21. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem ott a gyermekágyi osztályon feküdtek a kismamák is... Kétszer szültem, mindkétszer volt kismama szobatarsam szülés után akik még nem szültek
2022. máj. 21. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahol pedig én szültem, ott így volt, azért nem kell kötözködnöd velem, mert te a saját kórházadban mást tapasztaltál, kedves 14-es. Bár gondolom te voltál az egyik ezek szerint, aki lehúzta az eredeti válaszomat is, pedig ahol én szültem (SOTE 2. tavaly augusztus) ott így van a rendszer.
2022. máj. 21. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!