Hasmenés jelezheti a szülés közeledtét?
Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok, tegnap a ctg-n már jóslókat is mutatott a műszer. Már lassan két napja hasmenésem van, semmi sem marad meg bennem, és a jóslókat is nehezen tudom megkülönböztetni a hasmenés okozta görcsöktől. Volt valakinek hasonlóan több napos “tisztulása” szülés előtt, vagy emögött más lehet? (Akárhol olvastam utána, ott a gyomorrontás néhány órával jött a szülés előtt, nem néhány nappal… :()2022. máj. 12. 20:30
1/9 anonim válasza:
Nekem a szülésznő a hasmenést is említette,mint előjelet. Elvileg ez is egy része annak, hogy a test felkészül.
2/9 anonim válasza:
Normális lehet, az összehúzódásokból kifolyólag más is összehúzódik, pl. a belek. Kihat mindenre ott belül. Nekem menzeszkor is, amikor még erősebb görcseim voltak fiatalon, menetrendszerűen jött a hasmenés is.
3/9 anonim válasza:
Az nem elég jel, hogy a 39. hétnél tartasz??
Amúgy valóban van amikor a szervezet elkezdi magát kitakarítani, bár ettől és a beöntéstől függetlenül is simán be lehet csinálni a szülőszobán...
4/9 anonim válasza:
Lehet, több szülés történetben írták és itt gyakorin is olvastam ilyenről. Készül a tested a szülésre.
5/9 anonim válasza:
2 hete megy a hasam. 41 hetes vagyok. 🙈
6/9 anonim válasza:
Nekem szülés előtt 1hétig ment a hasam.
7/9 anonim válasza:
Nekem már 2 hete megy a hasam, ennek ellenére a baba tök jól elvan bent. Holnap töltöm a 40.hetet.
A lányomnál viszont annak idején úgy indult, hogy be kellett feküdni a kórházba 40+3-nál, aznap 2-3 alkalommal is ment a hasam. És éjszaka indult be a szülés.
8/9 anonim válasza:
Déltől tartó óránkénti 1-2 fájás kozben, este 8-tól ment a hasam folyamatosan. Kb 11 re múlt el, akkor már nagyon gyakori fajasok is voltak. Éjfélre értünk a kórházba, fél 4re meglett a baba :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Az én kérdésem a több nappal korábban kezdődő hasmenésre utal, nem arra, ami a szülés napján jelentkezett, de akkor nálam ez valami más miatt lesz, mert ezek alapján napok óta babáznom kéne. :(
2022. máj. 13. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!