Megéri heteket foglalkozni ezzel, segíthet? Vagy nem ér szinte semmit?
Nem tudom, amiatt volt-e, de nekem jó volt. Az első babám előtt 4 hétig csináltam a gátmasszázst ilyen olajjal. Óriási baba volt, a feje is nagy volt (4500 gramm, fejkörfogat 37) és sikerült megszülni gátvédelemmel ici-pici repedéssel. A második babám előtt nem nagyon volt erre lehetőség, alig pár alkalommal tudtam alkalmazni a masszázst, mert ő hamarabb jött 2 héttel. Ő 1 kg-val kisebb volt és a feje is csak 34 volt, de ott még repedésem sem lett. Pedig villám sebességgel jött.
Én azt mondom, hogy ártani biztosan nem árt, de adott esetben segíthet. Attól függ, mennyire fontos neked a gátvédelem. Ha nem bánod, nem izgat, hogy vágnak-e vagy pl az adott kórházban mindenképp vágnak, akkor nem is érdemes vele időt pazarolni. De ha készülsz a gátvédelemre, érdemes lehet még málnalevél teát is inni
Szerintem felesleges. Sokkal inkàbb a szemèlyzet együttműködèsèn múlik, hogy sikeres-e a gàvèdelem. Egyszerűen hagynak-e szülni.
Nem kèszítettem elő a gàtam, kaptam oxyt, mègis sikerült gàtvèdelemmel szülnöm.
Àrtani viszont biztosan nem àrt, ha ùgy èrzed, hogy evvel hozzàteszel a szülèsed biztonsàgàhoz, akkor nyugodtan hasznàlhatod.
Én elkezdtem kenni, de macera volt így abbahagytam. Viszont vittem a kis üveget szülni, odaadtuk a szülésznőnek aki rámboritotta az egészet kitolásnál.
4200grammal született a fiam 36os fejkörfogattal. Repedni se repedtem.... Viszont harmadik baba nem tudom ez számít-e
Elsőt is meg lehet szülni sèrüles nèlkül, ha az orvos, szülèsznő èrtenek a gàtvèdelmhez. Ha meg nem èrtenek, akkor a vilàg összes olaja sem segìt.
Nem az olajon múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!