Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszes után vagyok 11...

Kiscsibe20211 kérdése:

Csaszarmetszes után vagyok 11 hete és kemény a hasam nagy szerintetek ez normális hogy így néz ki a hasam? kepkuldes.com/image/La3Nfi

Figyelt kérdés
kepkuldes.com/image/La3Nfi
2022. ápr. 28. 15:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Első körben menj el a háziorvoshoz, majd ő beutal, ahová indokoltnak látja.
2022. ápr. 28. 16:59
 12/17 A kérdező kommentje:
de ez ugye nem nagy baj? Most kezdtem el haskotot használni
2022. ápr. 28. 17:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szétnyílt hasizomból lehet sérv (ami egy kemény pukli tipikusan köldök felett), ha nehezet emelsz (tipikusan babakocsit). Szerintem is háziorvos, sebészet vagy egy gyógytornász tudja megmondani neked, hogy ez így rendben van-e. De így kép a alapján oldalról lehet, hogy fent csak fel vagy fújódva, lent meg kötényhasad lett (azaz kinyúlt a bőröd), mint elég sokaknak. Viszont még sokat alakulhat, ez alkati kérdés, van akinek annyi idő, mire visszamegy, mint amennyi volt, hogy megnőtt.
2022. ápr. 28. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Mondom császárvonal, ott ha rájuk írsz e-mailben és megírod hova való vagy akkor azt is megírják, hol van szakember a közeledben, plusz vehetsz tőlük videó csomagot amivel otthon tornázhatsz.
2022. ápr. 28. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

6 hetes kontrolon voltál?

Mert ez nagyon úgy néz ki,mint egy nem össze húzódott méh szetnyilt hasizommal

Első körben a nőgyógyaszod keresd fel

2022. ápr. 28. 19:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Császárvonal! Ajánlanak szakembert a lakhelyed környékén.

Szinte biztos, hogy szétnyílt a hasizmod. Ez speciális tornával helyrehozható. A bőröd állapotán is lehet javítani szakember segítségével.

Nekem a nőgyógyász nem foglalkozott a szétnyílt hasizmommal. De azert nem ártana oda is elmenned, ultrahanggal nézze meg, hogy a méhed rendben van-e.

2022. ápr. 29. 07:14
 17/17 anonim ***** válasza:
A kép alapján köldöksérv sincs kizárva.
2022. ápr. 29. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!