Nagy korkülönbséggel szült anyukák, milyen volt a második szülés az elsőhöz képest?
Figyelt kérdés
Azt mondják, a második szülés kicsivel könnyebb, mint az első. De mi a helyzet akkor, ha sok idő telik el a két terhesség között?2022. ápr. 23. 19:42
1/9 anonim válasza:
Nekem a 2.es a 3.közt 20 év telt el. 3.volt a legfájdalmasabb, de lehet csak az indítás miatt.
2/9 anonim válasza:
1.-2. szülés közt 10 év telt el. Az első hosszabb volt 12 óra de jóval elviselhetőbb fájásokkal, második 4 óra tömény fájdalom. Mind kettő természetesen indult be.
3/9 anonim válasza:
2 év telt el a kettő között, de hiába volt gyorsabb, sokkal fájdalmasabb volt
4/9 anonim válasza:
szerintem a nagy kor különbséggel is fájdalmasabb, gyorsabb a második szülés mint kiskorral
5/9 anonim válasza:
Nekem a 3. volt a legkönnyebb. Az első kettő között 2 év, utána 12 év telt el.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A lányom már 11 éves. Az már nagyon rég volt, félek, hogy a testem már elfelejtette, mit is kell csinálnia. :D
Mondjuk eleve ott fájások nélkül indult, nagyon nehezen tágultam oxytocin mellett is, majdnem császár lett a vége. 12 óra volt mindennel együtt.
Most abban bízom, hogy kicsit gyorsabb lesz, még ha fájdalmasabb is.
2022. ápr. 25. 06:42
7/9 anonim válasza:
Hát nekem az első kettő között 4 év van, a második és harmadik között meg 7...
Az első kettő természetesen indult kb ugyanolyan volt, viszont a harmadiknál toxémiás lettem és indítottak a 37.héten. Ez volt a legborzalmasabb és nem tudom, hogy csak az indítás miatt, vagy csak mert régen szültem.
Lehet, hogy is-is...
8/9 anonim válasza:
7 az indítás sokkal intenzívebb fájásokat generálhat. Szóval inkább az indítás miatt volt rosszabb és nem amiatt, mert sok idő telt el
9/9 anonim válasza:
A masodik es a harmadik kozott 8 ev, a harmadik inditott volt mert tul nagynak mertek. A rengeteg oxy miatt volt hosszu es fajdalmas, ha hagyjuk spontanra amikor eljon a sajat ideje, akkor erzesem szerint villamszules lett volna mint az elso ketto. De mindegyik szules mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!