Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Horkolós kismamák! Van valakin...

Horkolós kismamák! Van valakinek valami ötlete hogy mivel próbáljam elűzni a rémisztő horkolásomat legalább arra az időre amíg bennt leszünk szülés után?

Figyelt kérdés

1,5hónap múlva szülök, és annyira rettegek attól hogy másokkal összezárva aludjak, hogy lehet nem is fogok tudni pihenni :(

volt már incidensem egyszer egy vonaton,annyira fáradt voltam, hogy horkoltam-tiszta ciki.ráadásul a nő szinte személyes sértésnek vette, üvöltött, 100x bocsánatot kértem.

most viszont félek hogy zavarni fogom a többi kismamát, kisbabát, mert ugye együtt leszünk velük, de ez akkora stresszt okoz nekem, hogy félek, még a tejelválasztás sem következik be, sőt.aludni sem tudnék.

mit tegyek? használtam egy sprayt, amit lefekvés előtt kellett befújnom, hab formájában a torkomra tapadt-gondolom én.

de amikor a legjobb barátnőmmel aludtam, mondta hogy félelmetes volt, sokszor nem vettem levegőt, és hallotta, hogy fuldoklom, és ebből az lett hogy végig ébresztgetett.

szóval ezen agyalok ezerrel.

szerintetek? van valami hasznos, ami valóban bevált? csak arra a pár napra legalább..mert itthon nem mindig horkolok, de amint idegen helyen alszom, akkor az elviselhetetlen..

2010. szept. 16. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A horkolosok táborát erősítem....3 ágyas szobában voltam a korházban,szoltam is a lányoknak,hogy horkolok.Éjfélkor felkeltem és látom,hogy a 2 szobatárs ül az ágyban,nem tudtak aludni...miattam. Nagyon szarul éreztem magam,de szerencsére ők viccesen fogták fel a dolgot. Elbeszélgettünk hajnali 2-ig,aztán mondtam nekik,hogy aludjanak csak én ébren leszek,hogy ne zavarjam őket. Működött a dolog,másnap hozattak füldugot,így mindenki ki tudta pihenni magát.

Jelezd a szobatársaknak,de ne szégynekezz emiatt,rengeted kismama horkol.

2010. szept. 17. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem arra a tapaszra ne költs egy fillért se.

Kipróbáltuk a férjemnél, semmit sem ér.

2010. szept. 17. 21:35
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok tanácsot, tapasztalatot, mindenképp próbálok majd ellene tenni, és max majd lesz nálam füldugó is :D

így bemutatkozásnál nyújtom is át :)

na de viccet félre, én is attól félek, hogy a tapaszok nem megfelelőek, és max csak élesben tudom próbálgatni őket, mivel párom úgyse hallja meg, főleg ha kérem..

szerinte nem vészes, és aranyos vagyok.. na ja, már amennyire ez ari dolog :)

úgyis ott derül majd ki :) na de ennyi után, visszajövök majd hogy jártam, így ha valaki elolvassa, és hasonló cipőben jár, legalább olvassa annak az 50%nak a lehetőségét, hogy esetleg nem lincselnek meg minket :D

sok egészséget nektek:)

2010. szept. 20. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!