Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a bajai szülészet?

Milyen a bajai szülészet?

Figyelt kérdés
A bajai szülészeten elutasíthatok mindenféle beavatkozást, vagy kérdés nélkül végignyomják a protokollt az emberen? Olvastam, hogy valahol fölösleges beavatkozásokat végeznek. Teljesen természetes úton szeretnék szülni, semmiféle beavatkozást nem szeretnék, ha az nem szükséges.
2022. ápr. 21. 13:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Én fél éve szültem, kb 12 órát vajúdtam, volt burokrepesztés és gátmetszés. Oxitocin be volt készítve, de nem kötötték be. Nem kértem, és nem is elleneztem semmit. Bíztam a csapatban.

Nekem pozitív élmény volt, de lehet szerencsém is volt.

A csecsemős nővérek többsége kedves, egy-két nem oda való van csak.

A kaja viszont elég minimál.. 😂

Ahogy láttam most már 3 ágyas szobák vannak. Nekem anno a 2 ágyas is sok volt. Klíma nincs, mert az 1. emeleten van a covid osztály, és össze van kötve a szellőztetés a szinteken. Kb 28 fok volt a szobában szeptember közepén. Ez zavart a legjobban.

2022. jún. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!