Mehszaj vizsgálat után barnazas?
Figyelt kérdés
Egy órája jöttem ah orvostól, fájt a mehszaj vizsgálat (39. Héten járok) és most látom hogy véres folyasom van. Nem vészes de mégis vér. Nem tűnik nyákdugónak. Ez normális?2022. márc. 31. 13:44
1/8 anonim válasza:
Hát valószínűleg önhatalmúlag kicsit tágított is a dolgokon. E terhesség alatt, a kenetvételek kivételével kutya nem vizsgálta a méhszájam manuálisan.
2/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges...de ezzel be kell valahova menni?
2022. márc. 31. 13:49
3/8 anonim válasza:
Hívd fel az orvost. Akkor majd elmondja konkrétan mit csinált (gondolom ahogy az első írta). Ebben az esetben normális, de amit az orvosod tett az nem az.
4/8 anonim válasza:
Először is le kell írnom hogy Hányok a dokidtól...
Nem kell vele orvoshoz menni, ha erős vérzés lesz akkor viszont igen...
Tagitott kézzel és ez baromira nincs rendben pláne h ok nélkül tette...
5/8 anonim válasza:
4ea vagyok... Első gyereknél hasonló történt velem is, akkor naivan azt gondoltam Normális h a végén főleg ha már kicsit nyitva van, faj A mehszaj vizsgálat... Akkor a dokim mondta is h lehet barnázàs a vizsgálat után. Volt is ...
Szülés után olvastam a méhszáj tagitasrol, akkor jöttem rá h velem is ez történt a tudtom nélkül...
Hát a második gyermeket nem nála szültem...
6/8 A kérdező kommentje:
Már az elmúlt 3-4 vizsgálaton nézett mehszajat, akkor is fájt mindig kicsit de nem ennyire :( nem is értem mire jó ez neki, ha direkt tágított, mert még lenne nála egy vizsgálatom ha nem szülök meg addig
2022. márc. 31. 14:36
7/8 anonim válasza:
Sajnos nagyon gyakori ez. Nálunk a szülésfelkészítőn erre a bába figyelmeztetett, hogy nagyon kellemetlen dolog és ha nem akarjuk, tagadjuk meg, feltéve, ha szólnak róla előre. 😔
8/8 anonim válasza:
Nem kell, hogy mehszajat vizsgaljon, visszautasithatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!