Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is ilyen érzékeny, vagy...

Más is ilyen érzékeny, vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
38+5 hetes kismama vagyok, már annyira kikészít a terhesség utolsó időszaka hogy az hihetetlen, van amikor csak ugy elkap a síró görcs órákra és nem tudom mi az oka ennek, van amikor olyan ingerült vagyok hogy képes vagyok megbántani még a boltos nénit is! nagyon várom már kicsit, de ugy érzem nem bírom tovább
2008. dec. 17. 14:19
 1/5 A kérdező kommentje:
nem tudok ellazulni, vagy pihenni egy jót! a párom nagyon sokat dolgozik igy a nap nagy részét teljesen egyedül töltöm, pedig a férjem az akivel a lehető legnyugodtabb vagyok, de estére olyan fáradt hogy nincs szívem nyagadtni a gondjaimmal!
2008. dec. 17. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én anno egy hetet túlhordtam szerinted? frankon a azt hittem letépem az arcbőröm:-) most meg már nem is emlékszem ezekre az időkre:-)
2008. dec. 17. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, ezek csak a hormonok... A végén már én is nagyon untam az egészet, semmi sem volt jó, mindenben találtam vmi kivetni valót! Lehet, hogy már nincs sok hátra, legalábbis nálam nem volt....
2008. dec. 17. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. nekem se volt semmihez se türelmem férjem meg az ablakba volt nekem is:-) hidd el elmulik. ja igen és ekkor kezdtem el kötni:-)
2008. dec. 17. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
az előző előző:-)
2008. dec. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!